Veilig en droog parkeren in onze loods in Harlingen

Parkeer je auto op tien minuten lopen van het centrum van Harlingen en de veerbootterminal.

Parkeren in Harlingen bij overloopterrein P2.

Eén of meerdere dagen genieten van Harlingen & de eilanden?

Ben je op zoek naar een goed beveiligde parkeerplek om je auto te parkeren in Harlingen? Het liefst zo dicht mogelijk bij de haven omdat je op vakantie gaat naar Terschelling of Vlieland? Dat kan bij overloop terrein P2, parkeren Harlingen haven. Wij zijn het officiële overloop terrein van de gemeente Harlingen, direct naast het Tsjerk Hiddes parkeerterrein. Ons terrein biedt plaats voor ruim 1000 auto’s, campers en busjes. Uiteraard ben je ook welkom als je de camper of je busje voor langere periode wilt parkeren.

 

U wordt in drukke periodes doorverwezen van P1 naar P2 De Ried en als die vol is heeft de gemeente een regeling met P3 Nesta gemaakt, er is dus in principe altijd voldoende ruimte in Harlingen om te parkeren, neem met de drukke dagen wel even de tijd.

 

De Gemeente Harlingen heeft de laatste jaren gezorgd voor een stroomlijning in het parkeren door afspraken te maken tussen P1 Tjerk-Hiddes-P2 De Ried en P3 Nesta. Vervoer wordt voor P2 en P3 geregeld door P1, Tjerk Hiddes kosten € 1,50 PP.

 

Tarieven
Parkeren € 6,50 per/kl.dag eerste dag € 8,- week € 50,-
Busjes € 8,- per kl./dag.
Dit is incl.21 % BTW en € 2,- Gemeente afdracht.

Vergeet niet: Je ticket voor de veerboot, je portemonnee & je telefoon

Klik hier voor de looproute vanaf de veerboot